Opschortende voorwaarden Picaz vervallen

12 maart 2021

Picaz in Utrecht heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Eind vorige week zijn alle opschortende voorwaarden waaraan het project moet voldoen vervallen, waardoor de koop- en aannemingsovereenkomst rechtskracht krijgt. Goed nieuws voor de kopers en het projectteam!

Inmiddels is ook de bouw aangevangen. Begin dit jaar is de aannemer gestart met de eerste werkzaamheden. Dit loopt gestaag en intussen is de ruwe laagste vloer van het gebouw gereed. Wil jij ook wonen in Picaz? Dat kan! Er zijn namelijk nog enkele woon-werkappartementen te koop. Deze zijn ideaal als je jouw bedrijf vanuit huis wil voeren, maar wel gescheiden van jouw woonruimte. De bedrijfsruimte bevindt zich op de benedenverdieping en is te betreden via een eigen toegang en via een inpandige spiltrap vanaf het woongedeelte op de eerste verdieping. Een bijkomend voordeel: naar verwachting wordt het plan al in het 1e kwartaal van 2022 opgeleverd.

Interesse?
Heb jij interesse in één van de nog beschikbare woon-werkappartementen in het levendige Leidsche Rijn (Utrecht). Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor meer informatie. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
custom media
Meer informatie

Picaz

Utrecht

€ 347.500 tot € 499.500