Opgeleverde en beschikbare kavels | De Marezhof fase 6, Maarsbergen

19 december 2019

De Marezhof fase 6 bestaat uit 14 vrijstaande woningen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug. Geïnteresseerd? Er zijn inmiddels een aantal kavels verkocht en opgeleverd, maar er zijn nog enkele prachtige kavels beschikbaar!

De Marezhof bestaat uit verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. In deze laatste fase van het project hebben toekomstige bewoners veel vrijheid. Zo kies je op jouw kavel voor het woningtype dat jou het meeste aanspreekt. Wil je bijvoorbeeld een woning met een erker, een opvallende kap, een entree in de voorzijde of juist in de zijgevel? De keuze is aan jou! Het materiaalgebruik en kleurenpallet is al wel vastgelegd door de architect.

Er zijn inmiddels 4 kavels verkocht, waarvan kavel 1 en 7 gisteren zijn opgeleverd. Verder staan er een aantal kavels onder optie. Zie jij jezelf wel wonen in De Marezhof? Goed nieuws! Er zijn nog enkele kavels beschikbaar. Voordeel bij dit project is dat de bouw per kavel gaat: zodra een kavel verkocht is wordt deze, nadat het vergunningstraject is doorlopen, ook (direct) gebouwd. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Marezhof - Fase 6?

Bekijk ook het project De Marezhof - Fase 6

In verkoop
Meer informatie

De Marezhof - Fase 6

Maarsbergen


€ 524.950 tot € 632.750
153 m2 - 162 m2 woonoppervlakte