Open huis XXL appartementen | Van Nieuwenhuizen N.V. Nieuwegein

11 september 2018

Heb jij interesse in één van de drie allerlaatst beschikbare XXL huurappartementen van Van Nieuwenhuizen N.V.? Wil je de luxe van de appartementen graag even van binnen bekijken of van het uitzicht genieten? Kom op donderdag 20 september a.s. van 17:00 tot 18:30 uur naar het open huis. Alléén deze appartementen zijn dan te bezichtigen.

De bijzondere XXL appartementen zijn gelegen in de kopgevel van het gebouw. Je hebt een prachtig uitzicht over het water. De ruime 4-kamer appartementen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 151 m² en beschikken over twee fraaie badkamers. De appartementen worden opgeleverd met modern sanitair en een luxe keuken voorzien van alle apparatuur. Daarnaast beschikken ze allemaal over een privé berging en een private parkeerplaats op de begane grond.

Het appartementencomplex Van Nieuwenhuizen N.V. combineert de sfeer van oud industrieel erfgoed met een hypermoderne woonomgeving. Het ontwerp is geïnspireerd op het wereldberoemde ‘Flatiron Building’ (het strijkijzergebouw) in New York. Het ademt de sfeer van lang vervlogen tijden, maar is tegelijkertijd voorzien van eigentijdse duurzame oplossingen, zoals stadsverwarming en zonnepanelen.

Tijdens het open huis is het mogelijk om deze drie nog beschikbare XXL appartementen te bekijken. Indien je niet in de gelegenheid bent om het open huis te bezoeken, kun je ook contact opnemen met de makelaar.