Open huis op bouwplaats Tuinhof Ameide op 18 maart

27 februari 2023

Tuinhof Ameide: een natuurlijk hofje waar groen wonen en ontmoeting centraal staan. Met duurzame nul-op-de-meter woningen voor gezinnen en comfortzoekers. Een kijkje nemen op de bouwplaats? Dat kan op zaterdag 18 maart a.s. tussen 10.30 en 12.00 uur.

In Tuinhof Ameide komen in totaal 22 nieuwbouwwoningen. Het woningaanbod is divers en biedt daarmee voor ieder wat wils. Zo komen er hoek- en tussenwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn nul-op-de-meter, gasloos, goed geïsoleerd, voorzien van triple glas en uitgerust met een warmtepomp en warmteterugwininstallatie. Met de huidige energietarieven is dat een woondroom van veel huizenzoekers. Het betekent dat de energiemeter over een jaar genomen op nul uitkomt bij gemiddeld verbruik. Per saldo krijg je soms zelfs geld toe!

Groen wonen op een centrale locatie
Tuinhof Ameide komt nabij de A27 tussen Utrecht en Gorinchem. Op deze plek, midden in Nederland, is het elke dag weer genieten. Bijvoorbeeld van de uitgestrekte vergezichten over het land of over rivier De Lek. Ameide is een kleine stad met zo’n 3.100 inwoners. Je vindt er verschillende winkels, restaurants en sportverenigingen. Dagje eropuit? Met de pont sta je zo in het sfeervolle Schoonhoven.

Benieuwd naar Tuinhof Ameide?
Kom zaterdag 18 maart a.s. tussen 10.30 en 12.00 uur naar de bouwplaats aan de Meidoornlaan in Ameide. De makelaar loopt dan samen met jou door het nieuwbouwplan. Nu al interesse in een woning of meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

8 woningen beschikbaar
132m - 183m woonoppervlakte
€ 465.000 tot € 725.000