Open Huis laatste appartement Van Nieuwenhuizen N.V. Nieuwegein

02 oktober 2018

Kom aanstaande zaterdag 6 oktober tussen 11:00 en 13:00 uur naar het open huis van het laatste beschikbare appartement van Van Nieuwenhuizen N.V., Meentwal 24 in Nieuwegein. Het appartement is inmiddels opgeleverd, dus je kunt er per direct in!

Het laatste beschikbare appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 151 m² en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft aan beide zijden een balkon van circa 15 m². Met een woonkamer van circa 82 m² heb je alle ruimte. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van circa 20 m² en ligt aan de waterkant. De twee kleine slaapkamers zijn beide circa 10 m² en liggen aan de stadskant. Het appartement wordt opgeleverd met modern sanitair en een luxe keuken voorzien van alle apparatuur.

Van Nieuwenhuizen N.V. is een zevenlaags complex met 96 appartementen. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats op de begane grond. Er zijn 49 overdekte parkeerplaatsen onder het gebouw. Buiten het gebouw, op het afgesloten terrein, liggen de overige parkeerplaatsen. Het complex biedt een prachtig uitzicht over het Merwedekanaal en bevindt zich op loopafstand van het stadshart van Nieuwegein en dichtbij het authentieke Vreeswijk.