Open Huis | De Marezhof, Maarsbergen

21 maart 2019

Ben jij benieuwd naar het nieuwbouwproject De Marezhof in Maarsbergen en wil je hier graag meer over weten? Kom dan op zaterdag 30 maart van 11:00 uur tot 15:00 uur naar het Open Huis op de bouwplaats. 

Het nieuwbouwproject De Marezhof bestaat uit verschillende type woningen in diverse prijsklassen; rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De karakteristieke woningen hebben een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30. De eerste twee fases van het project, bestaande uit starterswoningen en eengezinswoningen, zijn al gebouwd. Fase drie, vier en vijf bestaande uit 22 twee-onder-één-kapwoningen en zeven rijwoningen worden gebouwd.

De zesde en laatste fase van het project De Marezhof bestaat uit 14 luxe vrijstaande woningen. Het mooie en bijzondere van deze fase is, dat je op het door jouw gewenste kavel zelf kunt kiezen voor het woningtype dat jou het meeste aanspreekt. De woningen in deze fase worden er per kavel gebouwd. Na de verkoop van een woning wordt de bouw direct gestart. In deze fase zijn er nog woningen beschikbaar.