Open Huis 5 oktober a.s. | De Marezhof fase 6, Maarsbergen

03 oktober 2019

Ben jij benieuwd of wonen in het nieuwbouwproject De Marezhof iets is voor jou? Kom dan aanstaande zaterdag 5 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur naar het Open Huis. Wie weet vind jij hier jouw toekomstige droomwoning. 

Het project De Marezhof bestaat uit verschillende type woningen. De karakteristieke woningen hebben een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30. De eerste twee fases van het project, bestaande uit starters- en eengezinswoningen, zijn al gebouwd. Fase 3, 4 en 5 bestaan uit 22 twee-onder-één-kap- en zeven rijwoningen, welke in aanbouw zijn. De zesde en laatste fase bestaat uit 14 luxe vrijstaande woningen en is momenteel in verkoop. Hier kun je op het door jouw gewenste kavel zelf kiezen voor het woningtype dat jou het meeste aanspreekt. 

Nieuwsgierig? Kom dan aanstaande zaterdag langs op de bouwlocatie aan de Samuel de Marezhof in Maarsbergen. Hier heb je de mogelijkheid om een woning te bezichtigen. Ook is het verkoopteam aanwezig om je meer te vertellen over het project, de nog beschikbare bouwkavels en Maarsbergen en omgeving.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Marezhof - Fase 6?

Bekijk ook het project De Marezhof - Fase 6

In verkoop
Meer informatie

De Marezhof - Fase 6

Maarsbergen


- € 632.750
153 m2 - 162 m2 woonoppervlakte
8 huizen beschikbaar