Open huis 1 februari a.s. | Allemanswaard, Amerongen

16 januari 2020

Groen, centraal en ruim wonen net buiten de Randstad: dat is nieuwbouwproject d’Amerongers. Spreekt dit jou aan? Kom dan op zaterdag 1 februari a.s. naar het open huis!

d’Amerongers omvat drie kleinschalige nieuwbouwplannen; Allemanswaard, Breeakker en het Dorpshuisplein. In totaal worden hier 37 woningen gerealiseerd. De woningen zijn uniek in grootte, architectuur en ligging. Bovendien worden ze toekomstbestendig gebouwd: gasloos, met toepassing van een warmtepomp en uitbreidingsmogelijkheden voor het aanbrengen van zonnepanelen.

•Allemanswaard bestaat uit 17 eengezinswoningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 93 tot 111 m². De woningen komen op een ideale locatie, met een supermarkt en basisschool om de hoek. 
•De woonoppervlaktes van de 8 vrijstaande woningen in Breeakker variëren van circa 168 tot 173 m², die van de 6 twee-onder-één-kapwoningen van circa 152 tot 157 m². De ruime woningen worden gekenmerkt door hun zeer ruime en lichte woonkamer die optimaal op de zonnige tuin is georiënteerd.
•In het plan Dorpshuisplein komen 6 moderne twee-onder-één-kapwoningen met woonoppervlaktes van circa 165 m². De ruime woonkamer is maximaal georiënteerd op de achtertuin en heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar een levensloopbestendige woning. 


Ben jij geïnteresseerd in wonen in d’Amerongers? Kom dan voor meer informatie op zaterdag 1 februari a.s. naar het open huis. Je bent tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom in De Proloog (Allemanswaard 27, Amerongen).  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Allemanswaard (project d'Amerongers)?

Bekijk ook het project Allemanswaard (project d'Amerongers)

In verkoop
Meer informatie

Allemanswaard (project d'Amerongers)

Amerongen


- € 355.000
93 m2 - 111 m2 woonoppervlakte
14 huizen beschikbaar