Open dag op bouwlocatie Alexander

05 juni 2023

Nieuwbouwproject Alexander in Waarder is de ideale woonlocatie voor jou en je gezin; veel woonruimte in een groene en overzichtelijke omgeving met veel plek om te spelen en te ontdekken. Nieuwsgierig? Kom aanstaande vrijdag (9 juni) naar de open dag op de bouwlocatie.

Er zijn op dit moment in Alexander nog enkele duurzame nieuwbouwwoningen te koop die al in juli zullen worden opgeleverd. Je kunt hier dus op zeer korte termijn wonen. Tijdens de open dag krijg je de mogelijkheid om de nog beschikbare woningen van binnen te bekijken en hier de zee aan ruimte te ervaren. Neem ook een kijkje in de achtertuin en loop een rondje door de buurt van Alexander. Zo krijg je een optimaal beeld van deze fijne woonlocatie. Tijdens de open dag is de makelaar aanwezig om al jouw vragen over dit project en de woningen te beantwoorden.

Kom naar de open dag
Je bent aanstaande vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom om Alexander te bezoeken. Wil je graag meer weten over het actuele aanbod in dit nieuwbouwproject en ben je niet in de gelegenheid om aanstaande vrijdag langs te komen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Alexander

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

129m - 143m woonoppervlakte
€ 494.910 tot € 631.630