Ontwerp je eigen woning op Sluiseiland Vianen

25 april 2018

Op Sluiseiland in Vianen is het mogelijk om je eigen woning op maat te bouwen. Kom aanstaande zaterdag 28 april tussen 11:00 en 13:00 uur naar de Meet & Greet om een kijkje te nemen op het Sluiseiland en ontmoet hier de initiatiefnemers. Ervaar zelf het uitzicht en vraag alles wat je wilt weten over de woningen, hoe de bouwgroep dit aan gaat pakken en hoe je mee kunt doen.

Op Sluiseiland bouw je via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) je eigen woning. De grootte van de woning bepaal je zelf, net als de indeling. Wil je bijvoorbeeld 1 of 2 badkamers? Word je blij van een vide? Of wil je wonen op de 1e verdieping? Het kan allemaal als je zelf de opdrachtgever bent. Er is ruimte voor maximaal 39 appartementen en herenhuizen van verschillende grootte en in verschillende prijsklassen. De deelnemers aan het CPO-project zullen met een nog te kiezen architect hun eigen herenhuis of appartement gaan ontwerpen op basis van eigen wensen en voorkeuren. Ze zullen samen optrekken om deze woningen te bouwen, waardoor er kosten bespaard kunnen worden.

Inschrijven is nu mogelijk. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Deelname werkt op volgorde van inschrijving. Op de projectwebsite vind je alle nodige informatie en inschrijfformulieren.

Naast de Meet & Greet is er op dinsdag 1 mei a.s. een uitgebreide informatieavond in de Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19:15 uur. Ook hier is ruimte voor vragen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?

Bekijk ook het project CPO Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

CPO Sluiseiland

Vianen


- € 625.000
85 m2 - 180 m2 woonoppervlakte
9 huizen beschikbaar