Ontdek Sluiseiland tijdens het Open Huis op 3 november a.s.

18 oktober 2023

Wil jij ervaren hoe het is om te wonen op het unieke Sluiseiland in Vianen? Kom op vrijdag 3 november aanstaande naar het Open Huis op de locatie en ontdek deze bijzondere en waterrijke woonomgeving en het laatste beschikbare woningaanbod.

Tijdens het Open Huis van Sluiseiland staat de verkopend makelaar voor je klaar om je alles te vertellen over de laatste beschikbare woningen in de deelprojecten Kop Noord en De Sluismeester. Het is zelfs mogelijk om de nog beschikbare woningen te bezichtigen en hier de ruimte en het uitzicht te ervaren. Bijvoorbeeld vanuit één van de unieke herenhuizen van De Sluismeester, waar je uitkijkt over de sluis en het historische centrum van Vianen. Of vanuit één van de appartementen van Kop Noord met uitzicht over het eiland en de sluizen, over de Lek en het Merwedekanaal of over het historisch centrum van Vianen en de uiterwaarden. Allemaal even bijzonder! Nieuwsgierig? Je bent op 3 november tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom!

Meer weten?
Wil je graag meer weten over Sluiseiland en het actuele aanbod, maar ben je niet in de gelegenheid om op 3 november langs te komen? Of kun je niet wachten tot het Open Huis? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500