Omgevingsvergunning verleend | Soeverein, Cothen

03 december 2019

Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor de bouw van 7 exclusieve appartementen in het project Soeverein is verleend. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet in de realisatie van het appartementengebouw.

Soeverein komt aan de rand van het pittoreske dorp Cothen. Vanuit het gebouw krijg je een prachtig uitzicht over de Kromme Rijn en de groene omgeving. Wil je eropuit? In de buurt van Cothen zijn diverse kastelen en andere monumenten te vinden. Wijk bij Duurstede, Houten en Utrecht liggen in de buurt, en alle voorzieningen zijn dus binnen handbereik.


Doordat een deel van het gebouw optisch zweeft, ontstaat er een grotendeels overdekte parkeergelegenheid én een opvallende doorkijk naar de uiterwaarden. Ook de keuze om de gevel uit hout op te trekken, maakt Soeverein uniek. Bovendien past het gebouw daardoor in de groene omgeving. Elk appartement wordt compleet opgeleverd, inclusief keuken en vloerverwarming. De woningen verschillen in oppervlakte (variërend van 58 tot 131 m²), uitzicht en uitvoering. 


Wil jij wonen in Soeverein? Dat kan! Er zijn namelijk nog enkele appartementen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Soeverein?

Bekijk ook het project Soeverein

In verkoop
Meer informatie

Soeverein

Cothen


€ 249.950 tot € 515.000
58 m2 - 131 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar