Omgevingsvergunning Edisonkwartier onherroepelijk

05 februari 2021

In een parkachtige omgeving in Nieuwegein komt het Edisonkwartier, een kleinschalig nieuwbouwproject met 47 exclusieve herenhuizen. Inmiddels is de omgevingsvergunning onherroepelijk. Hiermee komt de start bouw van de woningen steeds dichterbij.

De drie etages tellende woningen in het Edisonkwartier hebben een woonoppervlakte van 135 tot 145 m². Hiermee bieden ze je de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. Ook is er gedacht aan ruime tuinen met een gunstige ligging en een berging. Een deel van de woningen heeft zelfs een tuin aan het water. De woningen worden energiezuinig opgeleverd volgens de moderne eisen en zijn gasloos. Hierbij wordt rekening gehouden met duurzaamheid, milieu en respect voor de natuur. Zo krijgen de woningen zonnepanelen en de bergingen een groen dak.

Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject in Nieuwegein? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor één van de laatste beschikbare woningen (koopsom vanaf € 443.121,- v.o.n.). De start bouw van het Edisonkwartier staat gepland voor het najaar van 2021. Naar verwachting worden de eerste woningen in het derde kwartaal van 2022 opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 443.121 tot € 554.178
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
12 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Edisonkwartier »