Omgevingsvergunning De Nieuwe Defensie blok 3A en 3B onherroepelijk

18 december 2022

Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor De Nieuwe Defensie blok 3A en 3B is afgegeven en inmiddels ook onherroepelijk. Daarmee is er weer een stap gezet richting de start van de bouw van dit nieuwbouwproject vlak bij de binnenstad van Utrecht.

De onherroepelijke omgevingsvergunning is een van de zogeheten opschortende voorwaarden uit de aannemingsovereenkomst die vervuld moeten zijn voordat de gunningsmail kan worden verstuurd naar de kopers. De gunningsmail is dan het officiële startsein voor de aannemer dat hij de bouw kan voorbereiden. Zodra alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, ontvangen de kopers hiervan bericht.

Nog op zoek naar jouw droomwoning?
Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning? Dan is er ook voor jou goed nieuws. Er zijn namelijk nog woningen beschikbaar in De Nieuwe Defensie. Op de projectwebsite zie je op de pagina 'woningen' de actuele status van de appartementen en woningen in deze nieuwe wijk. Vraag een optie aan of plaats jezelf op de reservelijst bij jouw favoriete bouwnummer. De verkopend makelaar neemt dan contact met je op zodra je in aanmerking komt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3B?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3B

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3B

Utrecht

56m - 217m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 1.500.000