Officiële verkoop gestart | Vogelhof, Utrecht

25 juni 2020

De officiële verkoop van het nieuwbouwproject Vogelhof in Utrecht is gestart. In dit project komen 66 woningen in verschillende woningtypes, op een groene en waterrijke locatie. Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning. 

Als je kiest voor een woning in Vogelhof dan kies je voor:
- Wonen in het groen op een prachtige locatie
- Een riant herenhuis met een woonoppervlakte tussen de 158 en 209 m² (koopsom vanaf € 608.000,- v.o.n.) of een appartement met een woonoppervlakte tussen de 46 en 50 m² (koopsom vanaf € 225.392,- v.o.n)
- Jouw favoriete indelingsvariant (mogelijk bij de herenhuizen)
- Een woning met een eigen privé tuin (herenhuizen)
- Een mooi uitzicht op en toegang tot de enorme gezamenlijke binnentuin van ruim 1200 m². In deze grote binnentuin is onder andere ruimte voor rust, sport & spel, groen en uiteraard voor vogels
- Mogelijkheid tot het kopen van een eigen parkeerplaats in de parkeergarage (koopsom € 20.000,-)
- Een energieneutrale woning met een EPC van 0; de woningen zijn extra duurzaam waardoor je gebruik kunt maken van een duurzaamheidshypotheek

Heb jij interesse in een woning in Vogelhof? Schrijf je dan nu in. Download het inschrijfformulier via de projectwebsite, vul het formulier volledig in en stuur deze vervolgens per mail naar de verkopend makelaar. Zij zijn ook te benaderen voor meer informatie over dit project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vogelhof?

Bekijk ook het project Vogelhof

In verkoop
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht


€ 608.000 tot € 849.000
12 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Vogelhof »