Nu in verkoop: Tuinhof Ameide

15 juni 2022

Maak kennis met Tuinhof Ameide: een natuurlijk hofje in Ameide waar groen wonen en ontmoeting centraal staan. Het woonhof wordt autovrij en telt straks 22 duurzame woningen en een groene binnentuin. De woningen zijn nu in verkoop!

De nieuwbouwwoningen in Tuinhof Ameide zijn allemaal Nul-op-de-Meter en beschikbaar in vijf verschillende varianten: eengezinswoningen, boven- en benedenwoningen voor starters, levensloopbestendige woningen en een vrijstaande woning. Ook krijgt Tuinhof Ameide een heerlijke, groene binnentuin. Hier is volop ruimte voor dagelijkse praatjes, samen met de buren tuinieren in de tuin of de gezamenlijke moestuin en heerlijk spelen in de natuur.

Natuurrijke omgeving
Ameide is een fijne plek om te wonen. Het is een historisch stadje gelegen aan de Lek. In de nabije omgeving vind je het natuurgebied Zouweboezem. Zowel in als rondom Ameide kun je volop wandelen en fietsen en genieten van het polderlandschap met uitgestrekte vergezichten over land of rivier de Lek. In Ameide zijn diverse winkels. En wil je een dagje naar de grote stad, dan ben je in circa 20 minuten met de auto in Gorinchem of in een half uurtje in hartje Utrecht.

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in Tuinhof Ameide? Check dan snel welke woningen er nog beschikbaar zijn. Er zijn er namelijk al een aantal verkocht. Heb je jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor jouw favoriet. Wil je graag meer weten over dit project of één van de woningen? Neem dan vrijblijvend contact op met de verkopend makelaar.

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

11 woningen beschikbaar
50m - 183m woonoppervlakte
€ 217.500 tot € 725.000