Nu in verkoop! | Lingedonk fase 3, Geldermalsen

04 februari 2020

Lingedonk Fase 3 is je laatste kans om op deze groene en waterrijke plek in Geldermalsen te wonen! De laatste 3 vrijstaande woningen en 10 tweekappers worden binnenkort gebouwd. Geïnteresseerd? Er zijn nog woningen beschikbaar.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereik je in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

De woningen hebben zeer ruime percelen variërend van 290 tot 480m2. Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning heeft een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy&Boch, een bad en twee wastafels.  

De laatste 6 woningen zijn nog te koop, je laatste kans op om deze prachtige plek te kunnen wonen! Als je nu een woning koopt ontvang je een waardecheque t.w.v. € 5.000,00 te besteden bij THUIS.

De bouw start in het voorjaar van 2020, dus je bent nog net op tijd. Neem voor meer informatie contact op met de makelaars op 0345-522 522 of 030-600 82 40.  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lingedonk Fase 3?

Bekijk ook het project Lingedonk Fase 3

In verkoop
Meer informatie

Lingedonk Fase 3

Geldermalsen


- € 639.900
150 m2 - 172 m2 woonoppervlakte
6 huizen beschikbaar