Nu in verkoop: Jules Stynestraat in Utrecht

20 mei 2018

In de Jules Stynestraat in Utrecht komen 8 royale, drijvende woningen. Prachtige waterwoningen, die met palen worden verankerd aan de bodem. En gelegen op een unieke locatie in Utrecht, niet aan, maar op het water! De verkoop van dit unieke nieuwbouwproject is inmiddels gestart. Inschrijven kan tot 4 juni 2018. 

’s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en wensen je een goede morgen. ’s Avonds kijk je vanaf je terras over het water en geniet je van de rust. Heerlijk na een dag werken.

De waterwoning is heerlijk licht, ruim en slim ingedeeld. Aanpasbaar aan uw eigen woonwensen, u kunt uw eigen indeling bepalen.  De waterwoning meet 12,5m x 6m en heeft een gebruiksoppervlak van ca. 125 m².

Er is al een modelwoning gebouwd, die fungeert als modelwoning. Op vrijdag 25 mei aanstaande zal er een kijkdag worden gehouden voor geïnteresseerden. Tijdens deze kijkdag zult u informatie ontvangen over de woningen en het gehele  verkoop)proces. Tevens is de modelwoning te bezichtigen. Na de kijkmiddag heeft u de gelegenheid zich in te schrijven om kans te maken op één van de prachtige woonarken. De inschrijving sluit op maandag 4 juni 2018, 12:00 uur.

Heeft u interesse in één van deze prachtige waterwoningen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie!