Nog woningen beschikbaar | Parijsch: Forteneiland, Culemborg

04 juni 2019

Op Forteneiland in Culemborg woon je niet zomaar op een eiland, maar één waar de natuur een hoofdrol heeft. En dat verleidt om naar buiten te gaan en te genieten. Ook jij kunt hier wonen en genieten. Er zijn nog woningen beschikbaar.

Op Forteneiland vind je diverse woningtypes. Er zijn mooie rijwoningen, luxe hoekhuizen en charmante tweekappers. Dus of je nu een huis voor z’n tweetjes zoekt of hier met een groot gezin wilt gaan wonen… op Forteneiland ben je welkom! Hier staan huizen voor jonge of oudere stellen, grote gezinnen, eigenwijze ondernemers, maar bovenal voor mensen die willen genieten van het buitenleven.

Eén van de grootste kwaliteiten van Forteneiland is het water rondom. Er zijn prachtige huizen met een tuin aan het water, maar ook als je niet aan het water woont geniet je ervan. Er zijn namelijk allemaal groene doorkijkjes gemaakt, zodat je overal dat vrije eilandgevoel hebt. Op de kop van het eiland wordt een trap gemaakt die naar het water leidt. Hier kun je lekker zitten en voor je uitstaren of een hengeltje uitgooien.

Heb jij interesse in een woning op Forteneiland? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Parijsch: Forteneiland?

Bekijk ook het project Parijsch: Forteneiland

In verkoop
Meer informatie

Parijsch: Forteneiland

Culemborg


€ 315.000 - € 422.500
117 m2 - 131 m2 woonoppervlakte
29 huizen beschikbaar

Bekijk ook het project Parijsch: Forteneiland »