Nog woningen beschikbaar | Lingedonk fase 3, Geldermalsen

24 december 2018

Lingedonk fase 3 is jouw laatste kans om op deze plek in Geldermalsen te wonen! Deze laatste fase bestaat uit 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kapwoningen in een groene en waterrijke omgeving. Er zijn nog woningen beschikbaar, schrijf je nu in!

De woningen in Lingedonk fase 3 hebben zeer ruime percelen variërend van 290 m² tot 480 m². Alle woningen hebben in de basis vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. Daarnaast hebben ze een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch, een bad en twee wastafels. Bij een aantal woningen is het mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen. Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. De woningen zijn verkrijgbaar vanaf € 398.900,- v.o.n.

Het plan Lingedonk ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereik je in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid.