Nog woningen beschikbaar Het Dorpshart fase 2B | Hoef en Haag

17 juni 2018

In fase 2B van Het Dorpshart in Hoef en Haag zijn er nog woningen beschikbaar, waaronder woningen van het type Brederode 'Nul-op-de-meter’. Bij aanschaf van een Nul-op-de-meter woning heb je € 25.000 extra leenruimte. Je kunt dus een hogere hypotheek krijgen dan bij de aanschaf van een andere woning.

De Nul-op-de-meter woning is een nieuw woningtype in Hoef en Haag. Deze zeer duurzame woningen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak, uitstekende isolatie, een gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem door middel van warmteterugwinning en vloerverwarming met een lucht-/waterwarmtepomp. De gasloze Nul-op-de-meter woningen zijn klaar voor de toekomst en leveren een forse energiebesparing op!

Fase 2B van Het Dorpshart ligt in het gezellige dynamisch hart van Hoef en Haag rondom de Brink, nabij de toekomstige voorzieningen zoals de school en de supermarkt. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de oud-Hollandse bouwstijl. Typerend zijn de gevels met plinten en lijsten en de brede, hoge ramen. Woningen met de uitstraling van toen maar dan wel met het comfort van nu.