Nog woningen beschikbaar | d’Amerongers, Amerongen

30 december 2019

In Amerongen wordt het nieuwbouwproject d’Amerongers gerealiseerd, bestaande uit de drie plannen Allemanswaard, Breeakker en het Dorpshuisplein (totaal 37 woningen). Wil jij ook wonen in dit kleinschalige nieuwbouwproject? Er zijn nog woningen beschikbaar.

Allemanswaard
Het plan Allemanswaard bestaat uit 17 zonnige eengezinswoningen, waarvan 13 rijwoningen en 4 hoekwoningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 93 tot 111 m². De woningen komen op een ideale locatie, met een supermarkt en een basisschool om de hoek. 

Breeakker
De 14 ruime woningen van het plan Breeakker zijn gesitueerd in een ‘hofachtige sfeer’. De woonoppervlaktes van de 8 vrijstaande woningen varieren van circa 168 tot 173 m², die van de 6 twee-onder-één-kapwoningen van circa 152 tot 157 m². De ruime woningen worden gekenmerkt door hun zeer ruime en lichte woonkamer die optimaal op de zonnige tuin is georiënteerd.

Dorpshuisplein
In het plan Dorpshuisplein komen 6 twee-onder-één-kapwoningen met een uitgesproken en moderne vormgeving. De woningen hebben een woonoppervlaktes van circa 165 m². De ruime woonkamer is maximaal georiënteerd op de achtertuin en heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar een levensloopbestendige woning. 

Spreekt wonen in d’Amerongers jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid in die drie nieuwbouwplannen. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Allemanswaard (project d'Amerongers)?

Bekijk ook het project Allemanswaard (project d'Amerongers)

In verkoop
Meer informatie

Allemanswaard (project d'Amerongers)

Amerongen


€ 281.000 tot € 355.000
93 m2 - 111 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar