Nog woningen beschikbaar | Allemanswaard, Amerongen

22 augustus 2019

Amerongen is met haar dorpse karakter en natuurrijke omgeving een fantastische plek om te wonen. Ook jij kunt hier wonen! In het nieuwbouwproject Allemanswaard, onderdeel van het project d’Amerongers, zijn namelijk nog een aantal woningen beschikbaar.

d’Amerongers omvat drie kleinschalige nieuwbouwplannen; Allemanswaard, Breeakker en het Dorpshuisplein. In totaal worden hier 37 woningen gerealiseerd in diverse woningtypes. Allemanswaard bestaat uit 17 zonnige eengezinswoningen, waarvan 13 rijwoningen en 4 hoekwoningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 93 tot 111 m². De woningen komen op een ideale locatie, met een supermarkt en een basisschool om de hoek. 

De woningen in Allemanswaard worden ontwikkeld op basis van een toekomstbestendig energieconcept. Zo worden alle woningen standaard gasloos gebouwd en voorzien van een grondwarmtepomp en zonnepanelen. Mede hierdoor hebben de woningen een EPC van 0, wat betekent dat ze heel energiezuinig zijn.

Is wonen in Allemanswaard wat voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid binnen het project.