Nog twee woningen beschikbaar | Lubro, Utrecht

13 juni 2019

In de oude fabriekshal van Lubro in Utrecht komen zes schitterende herenhuizen. Hier geniet je van de charme van industrieel erfgoed in combinatie met modern wooncomfort. Spreekt dit jou aan? Er zijn nog slechts twee woningen beschikbaar. 

In Lubro woon je met circa 280 m² woonoppervlakte zeer ruim. De zes woningen zijn in elk opzicht uniek. Als nieuwe bewoner krijg je in Lubro namelijk alle ruimte om vorm te geven aan jouw eigen ideeën over wonen. De charme en kracht van het gebouw spreken voor zich. De schitterende stalen puien en een volledig te openen harmonicapui onderstrepen de kwaliteiten van alles zes de woningen. Daarnaast geniet je hier van een mooi privéterras én een gemeenschappelijke groene binnentuin. Ook beschik je over drie privéparkeerplaatsen in de besloten stallingsgarage.

Heb jij interesse in een woning van het project Lubro? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Daarnaast ben je op donderdag 20 juni tussen 16.30 en 18.30 uur van harte welkom om kennis te komen maken met Lubro. Als alles volgens planning verloopt, kun je al in het tweede kwartaal van 2020 wonen in zo'n schitterend herenhuis tegen de binnenstad van Utrecht. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lubro?

Bekijk ook het project Lubro

In verkoop
Meer informatie

Lubro

Utrecht


€ 1.455.000 - € 1.495.000
276 m2 - 281 m2 woonoppervlakte
3 huizen beschikbaar