Nog twee royale penthouses te huur | PARCK030, Utrecht

18 augustus 2019

Ben je op zoek naar een ruim huurappartement in Utrecht met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Kijk dan eens naar PARCK030. In dit nieuwbouwproject zijn nog twee royale penthouses met een fantastisch uitzicht te huur. 

PARCK030 komt op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn, op een steenworp afstand van het nieuwe Leidsche Rijn Centrum en op slechts 15 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad. Het wordt een opvallend appartementencomplex met 45 huurappartementen, verdeeld over een hoge en een lage woontoren. De nog beschikbare penthouses bevinden zich beiden op de bovenste verdieping van de hoge toren. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over het Waterwinpark!

Met een woonoppervlakte van 114 m² heb je in deze penthouses alle ruimte om te wonen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven dankzij het fraaie uitzicht het gevoel van heerlijk buiten wonen. De luxe appartementen hebben drie kamers en beschikken over een balkon, een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair. Onder het gebouw bevindt zich de parkeergarage waar je jouw eigen parkeerplek hebt. 

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van PARCK030. Naar verwachting zullen de eerste appartementen na de zomer worden opgeleverd. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom PARCK030?