Nog slechts 1 appartement en 1 penthouse beschikbaar | Point of View, Nieuwegein

12 januari 2020

Op een centrale locatie midden in Nieuwegein wordt Point of View gerealiseerd. Point of View is een luxe en uniek appartementengebouw. Geïnteresseerd? Er is nog 1 appartement en 1 penthouse beschikbaar. 

Point of View komt op één van de meest gewilde plekken in Nieuwegein, op de hoek van de Herenstraat, direct naast het winkelcentrum City Plaza. Het gebouw bestaat uit diverse typen woningen, die allemaal een buitenruimte hebben, ruim zijn opgezet en luxe worden afgewerkt.


In het gebouw komen riante appartementen in diverse varianten. Kenmerkend voor alle appartementen is de luxe afwerking en comfortabele ruimte voor maximaal woongenot. Het laatste beschikbare appartement ligt op de 9e verdieping. Dit appartement heeft 3 slaapkamers, (stads)vloerverwarming, een luxe Bruynzeel keuken en sanitair van Villeroy en Boch. Verder beschikt het appartement over een royale buitenruimte en 1 parkeerplaats in de parkeergarage.  


Op de 9e en 10e verdieping van Point of View komen 3 prachtige penthouses. De penthouses beschikken over een grote woonkamer, een luxe Bruynzeel keuken, 2 badkamers met sanitair van Villeroy & Boch en 2 ruime balkons/terrassen. Verder bieden de penthouses aan alle kanten vrij uitzicht zover het oog reikt. Elk penthouse krijgt 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Het laatste penthouse dat nog beschikbaar is heeft een woonoppervlak van 198 m2.

Bekijk ook het project Point of View

Volledig verkocht
Meer informatie

Point of View

Nieuwegein


€ 289.950
76 m2 woonoppervlakte