Nog enkele woningen te koop in De Sluismeester, Vianen

18 mei 2022

Karakteristiek van buiten en spectaculair van binnen; dat is wat de 32 riante herenhuizen van De Sluismeester in Vianen typeert. En ook jij kunt hier nog een woning bemachtigen! Er zijn in het nieuwbouwproject namelijk nog enkele woningen te koop.

De woningen in De Sluismeester worden gekenmerkt door een wel heel bijzondere en afwisselende architectuur. Want naast het verschil in type en kleuren stenen, de vorm van het dak en de hoeveelheid woonlagen, voegt De Sluismeester nog wat meer variatie toe. Zo vind je er riante herenhuizen met 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met een tuinkamer, maar ook royale split-level woningen met maar liefst 5 slaapkamers, een voor- en achtertuin en ook nog eens een dakterras dat grenst aan de dijk.

In welk type woning je ook woont, je beschikt sowieso over een eigen parkeerplaats: voor de deur op eigen terrein of in de half ondergrondse parkeergarage. Zo hoef je na een lange dag werken nooit op zoek naar een plek om je auto te parkeren. Dat is toch fijn?!

Check de beschikbaarheid
Benieuwd welke woningen er nog te koop zijn in De Sluismeester? Check dan de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite. Vragen of interesse? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

6 woningen beschikbaar
136m - 185m woonoppervlakte
€ 595.000 tot € 775.000