Nog enkele woningen beschikbaar! | Sinfonia, Utrecht

16 april 2020

Wil jij ook wonen in een buurt met bijzondere architectuur en op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum? Lees dan snel verder! In Sinfonia zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. De bouw is inmiddels gestart.


Sinfonia bestaat uit twee woonblokken die in totaal 50 woningen tellen. Daarvan is geen enkele woning hetzelfde. De woningen hebben namelijk verschillende indelingsmogelijkheden. Overeenkomst is dat alle stadswoningen zeer ruim zijn met woonoppervlaktes vanaf 153 m2. Daarnaast kenmerkt Sinfonia zich door de bijzondere architectuur, hoge duurzaamheidsambities (o.a. gasloos wonen) en grote stadstuinen. Verder zijn de voorzieningen van Leidsche Rijn Centrum vlakbij, en heb je een mooi uitzicht over Park Leeuwesteyn en het Amsterdam-Rijnkanaal.

De bouw is inmiddels gestart. De bouwputten zijn ontgraven en waar nodig voorzien van een bronbemaling. Ook is er begonnen met het aanbrengen van de bronnen voor de warmtepompen. Dit gaat in totaal ongeveer 8 weken duren. Aansluitend worden in ongeveer 4 weken de prefab heipalen aangebracht. Vervolgens zullen de bronleidingen gekoppeld worden en start het bouwen van de kelders. De exacte datum van de contractuele “start bouw”, de start van het heiwerk, volgt nog. 

Enthousiast geworden? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar (koopsom vanaf € 530.000,- v.o.n.). Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met een van de verkoopmakelaars.