Nog enkele woningen beschikbaar | Rijnvliet Midden, Utrecht

07 januari 2019

De voortgang van de verkoop van Rijnvliet Midden in Utrecht verloopt voorspoedig. Inmiddels is circa 60% van de woningen (mondeling) verkocht. Je maakt nog kans om koper te worden binnen dit project. Er zijn namelijk nog enkele tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar.

Rijnvliet Midden is een deelplan van de nieuwe woonwijk Rijnvliet, welke aan de zuidzijde van Leidsche Rijn wordt gerealiseerd. In totaal worden er ca. 1100 woningen gebouwd. Deze fase bestaat uit 54 woningen in verschillende woningtypes, namelijk tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Er zijn nog enkele tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar met een vrij op naam prijs vanaf € 599.000,-. Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met één van de verkopend makelaars.

De woonwijk Rijnvliet ligt in een waterrijk gebied nabij de Strijkviertelplas. De wijk wordt ontworpen met veel groen en water en ligt op steenworp afstand van Leidsche Rijn Centrum, de binnenstad van Utrecht en alle uitvalswegen. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkelcentra aanwezig.