Nog enkele woningen beschikbaar | Rijnvliet Midden fase 4, Utrecht

23 mei 2019

De voortgang van de verkoop van Rijnvliet Midden fase 4 in Utrecht verloopt voorspoedig. Inmiddels is 90% van de woningen verkocht. Er zijn nog 4 woningen op zoek naar enthousiaste kopers. Iets voor jou? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. 

De unieke wijk Rijnvliet ligt aan de westkant van Utrecht. Het is een wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hier woon je dichtbij de stad, in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. 

In Rijnvliet kun je in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag. 

Wil je weten welke mogelijkheden Rijnvliet jou biedt? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. Maar wacht niet te lang, want het zou zonde zijn om deze kans mis te lopen! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Midden fase 4 A?

Bekijk ook het project Rijnvliet Midden fase 4 A

In verkoop
Meer informatie

Rijnvliet Midden fase 4 A

Utrecht


€ 384.000 - € 835.000
131 m2 - 226 m2 woonoppervlakte