Nog enkele woningen beschikbaar in Buurtschap het Burgje fase 1 & 2, Odijk

30 mei 2020

Genieten van landelijk wonen met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik, en tegelijkertijd de vruchten plukken van alle faciliteiten die de stad Utrecht biedt? Het kan in nieuwbouwproject Buurtschap het Burgje in Odijk. Er zijn nog woningen beschikbaar. 

Buurtschap het Burgje bestaat in totaal uit 141 woningen die gelegen zijn rondom de groene hotspots. Zowel Fase I als Fase II bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Goed om te weten: de woningen in fase 1 worden binnenkort opgeleverd. Daarom kun je nu op de projectwebsite een virtuele tour door de woningen maken. De woningen in fase 3 gaan binnenkort in de verkoop. 

Buurtschap het Burgje combineert de gemoedelijkheid van het Buurtschap en de gezelligheid van Utrecht. Het ene moment in hartje Utrecht gezellig uit eten, het andere moment genieten van de rust van het Buurtschap. Klinkt dit als jouw ideale woonomgeving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.