Nog enkele woningen beschikbaar | Het Dorpshart fase 2B Hoef en Haag

17 september 2018

In het Dorpshart van Hoef en Haag is het aangenaam wonen. Hier woon je in het hart van de wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Dit is jouw kans om hier te wonen! Er zijn namelijk nog enkele Meander herenhuizen beschikbaar.

De royale Meander herenhuizen hebben een woonoppervlakte van circa 161 m² tot 167 m². De woningen kenmerken zich door het fantastische uitzicht op het water. Na een dag werken is het tijd om te genieten in de ruim opgezette woonkamer die grenst aan de riante tuin, waar je tevens heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. De woning biedt de mogelijkheid om de tweede verdieping geheel naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld met een extra slaapkamer of een werkkamer. De keus is aan jou! 

Het ontwerp van de woningen in Het Dorpshart is geïnspireerd op de oud-Hollandse bouwstijl. Typerend zijn de gevels met plinten en lijsten en de brede, hoge ramen. Je ziet het ook aan de manier waarop is gemetseld en door het gebruik van verschillende soorten gevelstenen. Woningen met de uitstraling van toen maar dan wel met het comfort van nu.

Wil jij meer weten of heb je interesse in één van deze Meander herenhuizen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.