Nog enkele woningen beschikbaar | Haarzicht fase 2, Vleuten

18 januari 2019

In fase 2 van het nieuwbouwproject Haarzicht in Vleuten worden 26 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Wil jij ook kans maken op zo'n prachtige woning binnen dit project? Dat kan! Er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar van het type Gerlof.

De woningen van het type Gerlof hebben een woonoppervlakte van maar liefst 188 m² en bieden dus genoeg ruimte voor iedereen. De woningen hebben een zeer ruime keuken die ideaal is als woonkeuken en heeft zelfs een gezellige erker met openslaande deuren. Hierdoor kun je nog meer genieten van de ruimte van binnen en buiten. Ook de living heeft standaard openslaande deuren wat voor veel lichtinval zorgt en toegang geeft naar de diepe tuin. Op de eerste verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers en de tweede verdieping biedt genoeg mogelijkheden voor het creëren van extra (slaap)kamers. 

Fase 2 van Haarzicht is voornamelijk gesitueerd in De Erven en De Lanen en zijn deelgebieden met een grote gemeenschappelijkheid in de uitstraling van de openbare ruimte. Het gebied heeft een lage woningdichtheid en de openbare ruimte krijgt een landelijk karakter. Het landelijke beeld wordt gerealiseerd door smalle straten zonder trottoir en worden geflankeerd door grasbermen met bomen. Vanaf de straat lopen inritten naar de woningen waar parkeren hoofdzakelijk op eigen terrein plaatsvindt.

Wil jij meer weten over deze prachtige twee-onder-één-kapwoningen van het type Gerlof? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij vertellen je graag meer.