Nog enkele woningen beschikbaar | De Reiger, Leerdam

27 december 2018

In De Reiger, onderdeel van het nieuwbouwplan Broekgraaf in Leerdam, worden 18 zeer ruime, energiezuinige woningen gerealiseerd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid.

In De Reiger vind je een diversiteit aan woningen: van vrijstaand geschakeld, twee-onder-één-kap, tot hoekwoningen mét en zonder dwarskappen en tussenwoningen in diverse breedtematen. Het project staat dicht bij de natuur. Dit blijkt uit de keuze voor het ontwerp, de materialen en het energieplan: want duurzaamheid staat voorop! Met dit energieplan ben je helemaal klaar voor de toekomst. 

Leerdam is een sfeervol stadje met oude stadsmuren en een gezellige haven aan de Linge. Het stadje ligt op een centrale plek in Nederland. Een prima vertrekpunt, waar je dan ook heen wilt. Maar vooral ook een fijne plek om weer thuis te komen. Je hebt er alle voorzieningen binnen handbereik. Een gezellig oud centrum met diverse winkels, leuke restaurants, goede gezondheidszorg, een ruime keuze in basisscholen en een scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs. Ook heeft Leerdam een eigen station.