Nog enkele woningen beschikbaar | De Marezhof, Maarsbergen

13 november 2018

Wil jij wonen in een gevarieerde, luxe wijk waar je zelf kunt kiezen voor het woningtype dat jou het meest aanspreekt? Dan is nieuwbouwproject De Marezhof Fase 6 iets voor jou! Het project bestaat uit 14 karakteristieke, vrijstaande woningen, waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Wacht niet langer en schrijf je in! 

De nieuwbouwwoningen in De Marezhof hebben een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren '30. Je kunt kiezen voor een rijwoning of een twee-onder-een-kap woning. Voor beide type woningen geldt dat je kunt kiezen voor het woningtype dat jou het meest aanspreekt. Wil je bijvoorbeeld een woning met erker, een opvallende kap, een entree in de voorzijde of juist in de zijgevel? De keus is aan jou! Het kleurenpallet en het materiaalgebruik zijn wel vastgelegd om de esthetische eenheid van de straat te bewaren. 

De eerste twee fases van het project, bestaande uit starterswoningen en eengezinswoningen, zijn al gebouwd. Fase drie, vier en vijf bestaande uit 22 twee onder een kapwoningen en zeven rijwoningen worden gebouwd. De zesde en laatste fase van De Marezhof biedt een laatste kans om te genieten van behaaglijk en comfortabel wonen in deze heerlijke wijk in Maarsbergen! Interesse? Neem dan contact met ons op!