Nog enkele woningen beschikbaar | Buurtschap het Burgje fase 1, Odijk

16 maart 2019

Genieten van landelijk wonen, met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik en de vruchten plukken van alle mogelijkheden en faciliteiten die de stad Utrecht biedt. Dat kan in het nieuwbouwproject Buurtschap Het Burgje in Odijk. Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan nu in!

Het nieuwbouwproject Buurtschap Het Burgje bestaat uit 141 woningen die gelegen zijn rondom één van de centrale groene hotspots. De eerste fase van het project bestaat uit 41 woningen in diverse woningtypes, ieder met een eigen karakter. Doordat de mogelijkheid bestaat voor het toevoegen van verschillende opties krijgen de woningen nog meer een eigen persoonlijkheid. De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken.

Binnen het project zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.