Nog enkele Villa Apartments beschikbaar in New Roots

07 januari 2023

Ter hoogte van de Laan van Moskou en de Oude Vleutenseweg in Utrecht Leidsche Rijn komen de New Roots - Villa Apartments: 13 luxe appartementen met een fraaie buitenruimte. Er zijn er momenteel nog enkele te koop.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee woongebouwen met een mooie ligging aan het water: Villa Sluis en Villa Rood. In Villa Sluis komen zeven Villa Apartments met woonoppervlaktes variërend van circa 108 tot maar liefst 201 m². In Villa Rood komen zes Villa Apartments. Ook deze appartementen zijn met woonoppervlaktes van circa 142 tot 186 m² royaal te noemen. Daarnaast beschikt elk appartement over een buitenruimte van circa 13 tot 35 m² met een prachtig uitzicht.

Duurzaam wonen
In New Roots - Villa Apartments staat duurzaamheid voorop. Zo zijn de appartementen gasloos, voorzien van een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning en warmte-koudeopslag. Daarnaast maken zonnepanelen de appartementen nog duurzamer en zorgen voor een lagere energierekening. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! 

Interesse?
Heb jij interesse in een Villa Apartment en ben je benieuwd welke bouwnummers nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek of bekijk de actuele beschikbaarheid via de woningzoeker op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

10 woningen beschikbaar
108m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend