Nog enkele tweekappers te koop | BijVianen fase 1, Hoef en Haag

12 augustus 2020

In BijVianen fase 1 woon je op een van de mooiste locaties in Hoef en Haag; schitterend ingebed tussen het water van De Meander en recreatieplas Everstein. Wil jij wonen in deze groene en waterrijke omgeving? Kies dan voor een ruime tweekapper in dit project.

De eerste 38 woningen van BijVianen fase 1 worden gebouwd in dorpswijk Het Lint. Het Hoevensteinse Lint, een fraaie bomenlaan, loopt centraal door de wijk. Kom je vanuit het knusse Dorpshart de brug over, dan proef je de sfeer meteen. Die is echt landelijk, wat goed te zien is aan de architectuur en de ruime tuinen. De oever van de Meander is prachtig parkachtig aangelegd met slingerende wandelpaden. Ook in de wijk vind je overal groene parkjes met paden, heerlijk voor een ommetje en voor kinderen om te spelen.

De tweekappers in BijVianen zijn ruim van opzet, met woonoppervlaktes variërend van 153 tot 178 m². De woningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals modern sanitair en tegelwerk, maar ook diverse duurzame innovatieve technieken. Denk aan een bodemwarmtepomp, comfortabele vloerverwarming en -koeling, zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. Daarnaast is de architectuur divers, waardoor iedere woning zijn eigen identiteit heeft. Er zijn nog enkele tweekappers beschikbaar met een koopsom vanaf € 570.000,- v.o.n.

Neem voor meer informatie en de actuele beschikbare tweekappers contact op met de verkopend makelaar van BijVianen.