Nog enkele tweekappers beschikbaar | Haarzicht fase 2, Vleuten

12 april 2019

Wil jij wonen op een unieke plek, ten westen van Vleuten en om de hoek van Kasteel De Haar? Dan is het nieuwbouwproject Haarzicht wat voor jou! Binnen fase 2 zijn er nog een aantal schitterende tweekappers beschikbaar. Dit kan ook jouw thuis worden. 

Geen straat in Haarzicht is hetzelfde. Door de grote raampartijen met roedeverdeling, het bijzondere metselwerk en sprekende details hebben de woningen een eigenzinnige en vriendelijke uitstraling. De architectuur is geïnspireerd door de English Cottage stijl, waardoor er een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat, zoals authentieke Engelse dorpjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien en hebben ze nog vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

In Haarzicht vind je de rust die je na een dag werken vaak goed kunt gebruiken. Kinderen kunnen er veilig opgroeien en Vleuten heeft alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt: scholen, winkels, sportaccomodaties etc. Vleuten ligt heel centraal binnen een netwerk van snelwegen als de A2, A12 en de A27. Maar ook alle faciliteiten van het aantrekkelijke centrum van Utrecht zijn in de buurt. Met de trein sta je namelijk al binnen 10 minuten op Utrecht Centraal. 

Heb jij interesse in een mooie tweekapper in Haarzicht fase 2? Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met één van de verkopende makelaarskantoren.