Nog enkele tweekappers beschikbaar | De Reiger, Leerdam

19 februari 2019

Heb je er altijd al van gedroomd om een mooie tweekapper te kopen? Kijk dan eens naar de nog beschikbare tweekappers in het nieuwbouwproject De Reiger in Leerdam. Deze woningen zijn ideaal voor een gezin dat op zoek is naar ruimte.

De tweekappers in De Reiger hebben een woonoppervlakte van maar liefst 162 m². De woningen zijn voorzien van een uitbouw van 2,40 m en via de dubbele openslaande deuren krijg je de toegang tot de riante, zonovergoten tuin. De woningen bieden volop comfort, mede door de 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van een bad, een douche en 2 wastafels! Het grote voordeel van de woningen in het nieuwbouwproject De Reiger is dat ze allemaal all-electric (gasloos) zijn. Daarnaast zijn ze ook voorzien van PV-panelen. Gegarandeerd een lagere energierekening dus!

Leerdam is een sfeervol stadje met haar oude stadsmuren en gezellige haven aan de Linge. Hier heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Ook rondom Leerdam is er genoeg te beleven. Hou je van fietsen of wandelen? Dan kom je in deze omgeving ruimschoots aan je trekken. Het Lingepad, van maar liefst 98 km lang, is bijvoorbeeld een prachtige route om te lopen of te fietsen. Maar ook op het water is er veel te doen. Op de Linge is het prachtig varen. Of je nou in een kano, roei- of motorboot zit, het is bovenal genieten!