Nog enkele tweekappers beschikbaar | BijVianen fase 1, Hoef en Haag

28 juni 2020

Wil jij wonen in een groene en waterrijke omgeving, op nog geen half uur rijden van de Utrechtse binnenstad? Dat kan in BijVianen, onderdeel van het nieuwe dorp Hoef en Haag. Er zijn momenteel nog enkele riante tweekappers beschikbaar. Meld je nu aan!

In fase 1 van BijVianen komen 38 woningen in een gevarieerde woningmix. Ook de architectuur is divers. Deze past mooi in de bestaande omgeving en spreekt bijzonder aan. Met onder andere harmonieus op elkaar afgestemde gevelsteenkleuren, fraai siermetselwerk, gemetselde kaders om voordeuren, entreeoverkappingen, dakoverstekken, hardhouten kozijnen met roeden, decoratieve ‘makelaars’, charmante erkers en dakkapellen heeft iedere woning zijn eigen karakter.

De woningen in BijVianen zijn helemaal van nu en voorzien van duurzame innovatieve technieken. Zo hebben ze een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), comfortabele vloerverwarming/vloerkoeling, goede luchtdichting, hr ++ glas en hoogwaardige isolatie. Hiermee hou je de energiekosten laag en draagt jouw woning bij aan een beter klimaat!

Heb jij interesse in één van de nog beschikbare tweekappers van dit project in Hoef en Haag (koopsom vanaf € 570.000,- v.o.n.). Meld je dan nu aan! Neem voor meer informatie over het project en de woningen contact op de verkopend makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BijVianen | Fase 1?

Bekijk ook het project BijVianen | Fase 1

In verkoop
Meer informatie

BijVianen | Fase 1

Hoef en Haag


€ 250.000 tot € 699.500
111 m2 - 178 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project BijVianen | Fase 1 »