Nog enkele stoere herenhuizen beschikbaar | Sluiseiland, Vianen

27 april 2020

Het nieuwbouwproject Sluiseiland komt op een uniek, groen eiland vlakbij het centrum van Vianen. Er zijn nog enkele stoere herenhuizen beschikbaar (koopsom vanaf € 379.000,- v.o.n.).

De eerste woningen van Sluiseiland zijn inmiddels verkocht, maar er zijn nog enkele prachtige herenhuizen aan de passantenhaven en het Merwedekanaal beschikbaar. Hier woon je met prachtig uitzicht over het water en alle voorzieningen binnen handbereik. De herenhuizen hebben een woonoppervlak van circa 110 tot 135 m², 3 tot 5 slaapkamers en een privéterras aan een besloten binnentuin. De architectuur van de woningen is uniek. De bijzondere glazen kamers zorgen ervoor dat buiten naar binnen wordt gehaald. Je auto kun je kwijt op je privé parkeerplaats en er is extra opbergruimte in de berging in de ondergrondse stallingsgarage. Verder zijn alle woningen duurzaam en worden hoogwaardig afgewerkt.


Heb jij Interesse in zo’n stoer herenhuis in een groene, waterrijke omgeving? Neem dan voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland?

Bekijk ook het project Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

Sluiseiland

Vianen


€ 315.500 tot € 474.500
95 m2 - 137 m2 woonoppervlakte
15 woningen beschikbaar