Nog enkele herenhuizen beschikbaar | Edisonkwartier, Nieuwegein

20 augustus 2020

Heb jij de eerste inschrijving van het Edisonkwartier gemist? Dan hebben we goed nieuws! In dit nieuwbouwproject in Nieuwegein zijn namelijk nog enkele stijlvolle herenhuizen beschikbaar. Schrijf je nu alsnog in voor jouw favoriete woning!

In totaal komen er 47 royale herenhuizen in het Edisonkwartier. De drie etages tellende woningen met een strakke vormgeving hebben een woonoppervlakte variërend van 135 tot 145 m². De woningen bieden je daarmee de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. Ook is er gedacht aan ruime tuinen met een gunstige ligging en een berging. Een deel van de woningen heeft zelfs een tuin aan het water. Parkeren is in het Edisonkwartier altijd mogelijk door de uitgebreide parkeervoorzieningen. De herenhuizen in het Edisonkwartier zijn beschikbaar vanaf € 439.000,- v.o.n.

Het Edisonkwartier is onderdeel van het gebied Rijnhuizen. Deze kantorenwijk transformeert naar een groene gemengde leefwijk voor Nieuwegein. Nieuwegein ligt centraal in Nederland en is bijzonder goed ontsloten door middel van diverse snelwegen; ten noorden ligt de A12, ten westen de A2 en ten oosten de A27. Binnen korte tijd zit je op de snelweg die je binnen een afzienbare tijd op vele plaatsen in Nederland brengt. Steden als Utrecht, IJsselstein en Gouda zijn ook per openbaar vervoer prima bereikbaar. Daarnaast wordt op korte termijn de snelfietsroute Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein aangelegd.

Wil jij wonen in deze groene woonwijk in Nieuwegein? Schrijf je dan nu in voor één van de nog beschikbare herenhuizen. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 439.000 tot € 549.000
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
47 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Edisonkwartier »