Nog enkele fraaie kavels beschikbaar | De Marezhof fase 6, Maarsbergen

15 april 2020

Wil jij vrijstaand wonen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug? Kijk dan eens naar het nieuwbouwproject De Marezhof fase 6 in Maarsbergen. Hier zijn nog enkele fraaie kavels beschikbaar, waarbij je zelf kunt kiezen voor jouw favoriete woningtype.

Deze zesde en laatste fase van het project De Marezhof bestaat uit 14 luxe vrijstaande woningen. Het bijzondere van dit project is dat je op het door jou gewenste kavel zelf kunt kiezen voor het woningtype dat jou het meeste aanspreekt. Er zijn vier woningtypes beschikbaar, waarbij er bij elk type nog diverse uitbreidingsopties mogelijk zijn (NB: Type Groenesteyn is alleen te realiseren op kavel 1 en 2).

Op dit moment zijn er diverse kavels van dit project verkocht, staan er enkele onder optie en zijn er nog een aantal fraaie kavels beschikbaar (koopsom vanaf € 558.500 v.o.n.). De woningen worden per kavel gebouwd. Na de koop wordt de bouw van jouw woning dus direct gestart. Inmiddels zijn de eerste woningen al gebouwd. Neem eens een kijkje op de locatie en ervaar de sfeer, de ruimte en de kwaliteit van dit project.

Wil jij ook wonen in dit mooie project in Maarsbergen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie over dit project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Marezhof - Fase 6?

Bekijk ook het project De Marezhof - Fase 6

In verkoop
Meer informatie

De Marezhof - Fase 6

Maarsbergen


€ 524.950 tot € 632.750
153 m2 - 162 m2 woonoppervlakte