Nog enkele duurzame herenhuizen te koop in De Sluismeester

14 september 2022

In tijden van stijgende energieprijzen is het fijn om in een energiezuinige woning te wonen. In het nieuwbouwproject De Sluismeester in Vianen is dat nog mogelijk! Hier zijn nog een aantal duurzame herenhuizen te koop.

Wonen in De Sluismeester heeft zo zijn voordelen. De volledig nieuwe woningen worden gasloos, voorzien van een eigen warmtepomp voor verwarming en koeling en zonnepanelen op het dak voor het opwekken van eigen energie. Niet alleen fijn voor jouw portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Doordat de woningen nieuw zijn, hoef je hier als bewoner de eerste jaren ook niet om te kijken naar het onderhoud. Dat maakt De Sluismeester een heerlijke, ontspannen plek om te wonen.

Royale leefruimte
Er zijn op dit moment nog een aantal royale herenhuizen te koop van het type D. De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 154 tot 185 m² en vijf slaapkamers. Meer dan genoeg ruimte dus om jouw hele gezin een fijne eigen plek te bieden. Enkele woningen krijgen ook nog eens een vliering. Handig als extra opslagruimte.

Interesse of meer weten?
Heb jij interesse in één van de nog beschikbare herenhuizen, of wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject in Vianen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

6 woningen beschikbaar
136m - 185m woonoppervlakte
€ 595.000 tot € 775.000

Bekijk ook het project Sluismeester »