Nog enkele bouwnummers beschikbaar | Haarzicht fase 2, Vleuten

04 april 2019

Vorige week heeft de toewijzing plaatsgevonden van de tweede fase van Haarzicht in Vleuten. Aankomende weken vinden de eerste gesprekken plaats. Heb je deze fase gemist, maar wil je hier toch graag wonen? Het is nog mogelijk! Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. 

De architectuur van Haarzicht fase 2 is geïnspireerd door de English Cottage stijl. Hierdoor ontstaat er een sfeervolle, dorpse woonwijk, zoals authentieke Engelse dorpjes. Door de diversiteit in kleurstelling en vormgeving is elke woning uniek. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien, zoals vloerverwarming in de hele woning, een warmtepomp en zonnepanelen. 

Momenteel zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar. Hierbij geldt de regel, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wacht dus niet te lang en neem contact op met één van de verkopende makelaarskantoren. Zij plannen dan een afspraak in om het project en de mogelijkheden verder toe te lichten. 

Bekijk ook het project Haarzicht fase 2

Volledig verkocht
Meer informatie

Haarzicht fase 2

Vleuten


€ 535.000 tot € 780.000
161 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar