Nog enkele beschikbare woningen | Lingedonk fase 3, Geldermalsen

02 januari 2020

Wonen in Lingedonk? Dat betekent wonen in een groene omgeving, met de voorzieningen van Geldermalsen binnen handbereik en op een centrale locatie in Nederland. In fase 3 van dit nieuwbouwproject zijn nog verschillende woningen beschikbaar.

De woningen in Lingedonk fase 3 staan op zeer ruime percelen variërend van 290 tot 480 m². Alle woningen hebben een grote tuin en zijn omringd door groen en waterpartijen. Lingedonk is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Het plan ligt namelijk vlak naast het station van Geldermalsen. Even winkelen of lekker uit eten? Binnen 5 minuten sta je in het centrum van Geldermalsen.


Lingedonk fase 3 bestaat uit 3 vrijstaande woningen en 10 twee-onder-één-kapwoningen. De woningen hebben vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en zijn voorzien van een zeer complete badkamer. Bij een aantal woningen is het mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen. Daarnaast worden er bij de woningen diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kun je ervoor kiezen om de keuken te verplaatsen naar de achterzijde van de woning. 


Enthousiast geworden? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar. De bouw van fase 3 gaat dit voorjaar van start.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lingedonk Fase 3?

Bekijk ook het project Lingedonk Fase 3

In verkoop
Meer informatie

Lingedonk Fase 3

Geldermalsen


€ 452.250 tot € 639.250
150 m2 - 194 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar