Nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar | De Parkwachter, Utrecht

08 november 2018

Het complex De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Een fantastische locatie met allerlei voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg. Op dit moment zijn er nog een aantal appartementen en penthouses beschikbaar. Wacht niet langer en schrijf je in! 

Voor wie op zoek is naar een leuk kleinschalig gebouw, is De Parkwachter ideaal! Het gebouw bestaat uit 6 woonlagen met 43 luxe koopappartementen variërend in oppervlakte van 100 tot 240 m². De plafondhoogten zijn bijzonder in De Parkwachter. Deze zijn hoger dan gebruikelijk bij nieuwbouw en variëren van 2.70 meter, 3.00 meter en 3.50 meter met plaatselijk vides van wel 4.50 meter en 6.00 meter hoog. Je profiteert hierdoor van een bijzonder ruimtelijke uitstraling. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van vloerverwarming én –koeling.

Over het parkeren van je auto hoef je je geen zorgen te maken, dit kan in de ondergrondse parkeergarage. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen: treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt op een steenworp afstand en binnen een paar minuten bent u met de auto op de snelweg A2. Bovendien ben je binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.

Interesse? Schrijf je dan snel in voor dit gezellige complex!