Nog enkele appartementen beschikbaar | Park Avenue, Utrecht

06 augustus 2020

De verkoop van de appartementen van Park Avenue is in volle gang. Wil jij ook nog koper worden van één van de ruime appartementen van dit nieuwbouwproject in Utrecht? Wees er dan snel bij. Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar.

Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het gezellige Leidsche Rijn Centrum. In totaal komen er 55 appartementen en een parkeerkelder. Met woonoppervlaktes variërend van circa 77 m² tot maar liefst circa 198 m² bieden de appartementen je een zee van ruimte. Daarnaast heb je de beschikking over een ruim en zonnig terras, met een prachtig uitzicht over Park Leeuwesteyn.

In Park Avenue geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw, zoals verlaagde maandlasten. De woningen worden namelijk gebouwd met een EPC-0,1. Dit geeft kopers recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen. De appartementen in Park Avenue zijn beschikbaar vanaf € 335.000,- v.o.n. Daarnaast koop je voor € 25.000,- een parkeerplek in de parkeerkelder.

Neem voor meer informatie over de appartementen en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar van Park Avenue.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
28 woningen beschikbaar