Nog enkele appartementen beschikbaar | La Sabbia, Utrecht

08 april 2019

Ben jij op zoek naar een koopappartement in een groene omgeving, met allerlei dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Dat is het nieuwbouwproject La Sabbia in Utrecht wat voor jou. In dit unieke gebouw worden 24 luxe appartementen gerealiseerd.

La Sabbia is gelegen in het Park Groot Zandveld. Dat betekent wonen in het groen, maar ook midden in Utrecht. Het park is gelegen in de moderne wijk Leidsche Rijn. La Sabbia ligt op loopafstand van het station en het winkelcentrum Terwijde. Ook andere faciliteiten zoals sport, onderwijs, opvang en zorg en het mooie Maximapark liggen in de nabije omgeving. 

La Sabbia wordt een luxe appartementencomplex met een unieke architectuur. De appartementen zijn voorzien van grote balkons en dakterrassen. Deze balkons/terrassen zijn gelijkvloers, dus je loopt zo vanuit jouw woning het balkon/terras op. Jouw auto kun je veilig parkeren op jouw eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder de appartementen.

Spreekt jou dit aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij kunnen je meer vertellen over de appartementen en de actuele beschikbaarheid.